FASHION IS THE LIFESTYLE

Direktlänk till inlägg 24 november 2009

jag skulle inte ha behållt barnet

Av anna notstrand - 24 november 2009 18:59

 

Kommentar till jag älskar bebisar
Om du blev gravid ? hade du behållit barnet då ? hur hade du gjort med skolan isåfall?

 

jag vet, det finns många argument för ett abort

 

Jag hade aldrig egentligen vela göra en abort, Jag tycker det är hemskt har sett filmer och bilder osv, det är oerhört sårande för mig att se när dem ta bort en bebis, för jag älskar bebisar av allt annat på våran jord! Här kommer ett "men" Eftersom jag är barnet själv 17 år gammal så skulle jag tänka på min framtid först och vilken framtid mina barn kommer få, om jag skulle ha behållt barnet så skulle min ekonomi kraschat och jag hade levt på socialen vilket betyder att jag är en dålig förebild för mitt barn, jag har troligtvis inget jobb som betyder att min försörjning är noll! Före jag skulle skaffa ett barn till världen, så ska jag ha en fast inkomst och en egen bostad och självklart en man! En man som inte tänker lämna mig, utan är med under hela barnets uppväxt, ger barnet kärlek och gjädje under hela hans livstid! Så nej, jag hade inte behållt barnet! Jag tar min skola och studie tid i första hand, jag vill bli något i mitt liv. Det tycker jag är ett bra val, och en bra orsak till att ta bort ett barn fast det är Svårt! Det som är bra är att alla vi människor har ett val i livet, det valet får man göra som man vill med!

 

    

 



 
 
Ingen bild

.

24 november 2009 23:01

fyyy, vad egoistiskt! för de första. om man inte tror att man kan vinna har man redan förlorat! dvs. att du inte ens tror att du kommer klara det! och för de andra, är en utbildning, ett bra jobb, mer värt än ett människoliv? usch! din famlils skullle säket vara med och stötta om de hände och man kan inte alltid "forma" sitt liv som man vill ha det. man få ta konsekvenserna av sina handlingar!

 
ninnie

ninnie

22 december 2009 11:28

ursäkta, men jag tycker den tidigare kommentaren är helknäpp!. jag var 15 när jag gjorde abort, och om du tycker att jag skulle valt att behålla barnet, kan du ju ta en funderare på dessa saker! hade barnet fått ett bra liv? hade jag kunna ge barnet den kärlek och uppfostran det behöver? skulle jag ens vara mogen nog att vara en mamma?

så här anser jag, självklart att din utbildning hänger ihop med detta har du ingen utbildning kan du ändå inte ge ett barn nå liv, vad är bäst göra abort medans barnet varken känner eller vet något om vad som händer, eller ska man föda barnet och inte ha råd med mat kläder och allt annat som barn behöver.

barnet skulle inte må bra och inte du heller, visst man kanske får skylla sig själv om man blir gravid, men som i mitt fall då att preventivmedlet inte fungerade som det skulle?

alltså nej, när du är i ung ålder ska du inte skaffa barn, det blir varken bra för dig eller för barnet och det är inget fel och det är framför allt INTE egoistiskt att göra abort.. du har säkert aldrig behövt så inför det valet och du har heller ingen aning om vad det är att ta ett sådant beslut.

men du anser att det är att döda en människa, en människa som inte ens är medveten om vad som händer eller ens känner något, trotts det tycker du att man dödar ett barn, menfundera då på detta om du väljer att ta bort barnet medans det inte har några som helst känslor eller inte ens utvecklats så skadar du inte barnet, men om du istället föder barnet (bara för de som du anser skulle vara att döda någon) i ung ålder så pålgas barnet för du har inte tillräckligt med pengar, du är inte mogen nog och du klarar inte av att ha barn bara och barnet kommer på grund av sin dåliga uppväxt må dåligt, få ångest, hanma i deprisson, börja supa bara för att dämpa smartan inte för att ha kul, och i värsta fall ta droger för att hon/han inte klarar av deprissionen lägre. vilket föredrar du? abort som är helt smärtfritt för barnet, eller verkligen plåga ett barn för att du är omogen nog att ha ett barn?

ärligt talat ska du inte ens yttra dig om aborter och hur dåligt det är fören du vet vad det handlar om, du vet ingenting!

tack för mig!

http://ninnielinneaa.blogg.se

 
ninnie

ninnie

28 december 2009 00:37

okej du förstod inte man som jag skrev i början av texten var det inte till dig jag skrev utan till den som kommenterade det du hade valt! för om du läser början noga så ser du att det är en kommentar till den förra kommentaren!

http://ninnielinneaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anna notstrand - 11 juli 2010 23:40

I´m shopping asos SALE, Som alla vet så är träskor hett just nu, har minsann ett par modeha tofflor svarta såklart, eller " har " dem inte än,men hoppas det kommer snart med posten! PÅ tal om träskor så kommer nog trenden sätta sig, så d...

Av anna notstrand - 8 juni 2010 23:40

ni som finns kvar av mina läsare, som kikar in här ibland kanske kan vara gullig att svara på en enda litten fråga?  majoriten vinner såklart.   tycker ni att jag ska börja blogga, dvs outfits, osv igen?  :)     ...

Av anna notstrand - 25 maj 2010 14:28

oj, det visar sig fortfarande vara folk som kikar in här :)

Av anna notstrand - 14 februari 2010 12:57


Fan vad jag hatar att skriva blogg, att leva livet är skönare! taca o hej!    ...

Av anna notstrand - 6 december 2009 14:12

Nu är det kalas hos my looover, så gott med fiika!

Presentation


Hej mitt namn är annapetronella här på min blogg skriver jag om allt möjligt,shoppingvänner & allt kul,jag är en glad och positiv tjej älskar att umgås med min mina underbara vänner och ha kul! hoppas ni trivs här!

Omröstning

Vad är du?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

anna


Ovido - Quiz & Flashcards