FASHION IS THE LIFESTYLE

Direktlänk till inlägg 12 november 2009

Rubrik saknas

Av anna notstrand - 12 november 2009 21:08

 från erika, min läsare

Respekterar din åsikt till fullo & förstår de människor som inte vill bära päls, men jag håller kvar vid min åsikt. :)
Tycker bara att man ska få gå klädd hur man vill utan att någon spottar, häller röd färg på en osv.
Jag är väl medveten hur det går till då jag har släktingar som haft pälsfarm, tillvägagångssättet var dock inte som på youtube. Men jag vet att det förekommer som på filmerna OCH det är fel/hemskt, inget snack om den saken. De ska ske snabbt och smärtfritt.


Över till en annan sak; Endel släpper ju ut minkar & diverse andra djur och tror då på fullaste allvar att dessa djur, som är födda i fångenskap, kommer överleva och "få en bättre tillvaro". bullshit, som sagt så är de födda i fångenskap och vet inte hur de ska fånga mat och sånt så de svälter ihjäl. är de också rätt?


har du föresten funderat på vart dunet i din fjällrävenjacka kommer ifrån och du har väl skinnskor?


Men som sagt, alla får tycka & tänka samt bära va de vill för kläder.. Du ville ha en åsikt & du fick min, PEACE :)

 

ÄR DET VERKLIGEN SMÄRTFRITT ATT SLITA AV EN PÄLS PÅ ETT DJUR? JA!

 

Jepp jag har en aning om vart mitt dun i min fjällrävenjacka kommer ifrån, Ungefär 99.9% av alla kläder innehåller någon slags "djurdel" nä men typ, Whatever, jag har skor i skinn som sagt, allt är gjort av djur och det e varm och skönt på oss människor.. vi bär makten vi ska ha det bästa!

Jag kände jag var värd en mycket gosig DUNJACKA, därför köpte jag en, dessutom köpt ett par timberland gjord av äkta 100% läder, jo för att det är varmt, egeentligen är vi människor ego vi tar varann först, vi vill inte frysa ihjäl!

Det ända jag tycker är svårt med just "PÄLSAR" ÄR ATT: Dem sliter av dem, dvs " INTE SMÄRTFRITT" SOM DU SÄGER,  det är inte smärtfritt och slita en en päls? Är det smärtfritt när du lever att slita en din hud? De e sak samma, de är apsoult inte smärtfritt! no way, det kan jag ej hålla med om!

Föresten så tror jag dock att man inte sliter av dunen från fåglarna, fjällräven är ett för dyrt märke, dem skulle åka dit för det isåffall!

 

 


 
 
Ingen bild

erika

13 november 2009 17:38

Måste bara reda ut vad jag menar med "snabbt & smärtfritt". Jag menar alltså att de ska ta död på djuret först och att det inte ska plågas, för de är hemskt. Men jag är väl medveten om att de förekommer (att djuren flås levande) runt om i världen, vilket gräsligt!

Du tror inte att de sliter av dunet (x3 & sen en 4 gång när jässen avlivas), men jag vet. Det har tagits upp i kalla fakta, bara att kolla upp själv om du har lust. Nå men dömer dig inte för de , har själv en fjällräven.. Hur som helst så hoppas jag att du förstår vad jag menar.

 
Ingen bild

....

14 november 2009 00:16

huhu, ANNA fjällräven går nog till liksom andra dunsaker att dom blir plockad levandes.. BARA att ingen har kommit på dom ännu & även dom kansske köper in sitt dun ??? och de dunet har till 99 % blivit plockat när dom har varit levande sååå !! du är nog int eheller så oskyldig ..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anna notstrand - 11 juli 2010 23:40

I´m shopping asos SALE, Som alla vet så är träskor hett just nu, har minsann ett par modeha tofflor svarta såklart, eller " har " dem inte än,men hoppas det kommer snart med posten! PÅ tal om träskor så kommer nog trenden sätta sig, så d...

Av anna notstrand - 8 juni 2010 23:40

ni som finns kvar av mina läsare, som kikar in här ibland kanske kan vara gullig att svara på en enda litten fråga?  majoriten vinner såklart.   tycker ni att jag ska börja blogga, dvs outfits, osv igen?  :)     ...

Av anna notstrand - 25 maj 2010 14:28

oj, det visar sig fortfarande vara folk som kikar in här :)

Av anna notstrand - 14 februari 2010 12:57


Fan vad jag hatar att skriva blogg, att leva livet är skönare! taca o hej!    ...

Av anna notstrand - 6 december 2009 14:12

Nu är det kalas hos my looover, så gott med fiika!

Presentation


Hej mitt namn är annapetronella här på min blogg skriver jag om allt möjligt,shoppingvänner & allt kul,jag är en glad och positiv tjej älskar att umgås med min mina underbara vänner och ha kul! hoppas ni trivs här!

Omröstning

Vad är du?
 Kvinna
 Man

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

anna


Ovido - Quiz & Flashcards